Monday, October 17, 2011

Getting Some Sort of Malware Warning but no Malware Detected

For some reason in the past 30 minutes or so, Google has reported the website as suspicious with potential for malware - although when I go to the diagnostics page to find out why it says there has been no malware detected.

Not really sure what to do about it.... when I go to my analytics page it also says Google has not detected any malware.  Bugger.

Here is the page I was referenced to - any computer geniuses feel free to contact me.

Safe Browsing

Diagnostic page for

What is the current listing status for
Site is listed as suspicious - visiting this web site may harm your computer.
What happened when Google visited this site?
Of the 25 pages we tested on the site over the past 90 days, 0 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 2011-10-14, and suspicious content was never found on this site within the past 90 days. 
This site was hosted on 1 network(s) including AS15169 (Google Internet Backbone).
Has this site acted as an intermediary resulting in further distribution of malware?
Over the past 90 days, did not appear to function as an intermediary for the infection of any sites.
Has this site hosted malware?
No, this site has not hosted malicious software over the past 90 days.

Disclaimer: The opinions listed on this blog are for educational purpose only. You should do your own research before making any decisions.
This blog, its affiliates, partners or authors are not responsible or liable for any misstatements and/or losses you might sustain from the content provided.

Copyright @2012